PowerArchiver Starter

Introductie

PowerArchiver Starter is een systeemvak applicatie die het wachtrijsysteem van PowerArchiver mogelijk maakt en daarnaast PowerArchiver sneller doet starten.

Hoe werkt het?

Eenmaal opgestart, zal PowerArchiver Starter zich in het systeemvak nestelen en dat iedere keer doen dat uw computer gestart word.

Opties bij het met rechts aanklikken van het PowerArchiver Starter icoon:

 • „Start PowerArchiver” - Als u hier op klikt wordt PowerArchiver snel gestart. Ook door te dubbelklikken op het PowerArchiver Starter icoon word PowerArchiver gestart.
 • „Geef wachtrij weer” - Opent het wachtrij venster waarin de acties die in bewerking zijn worden weergegeven.
  • „Verwijderen” - Verwijderd de geselecteerde acties (het is niet mogelijk de actie die wordt uitgevoerd te verwijderen).
  • „Naar voren” - Verplaatst de geselecteerde actie één positie hoger in de wachtrij. (het is niet mogelijk de actie die in bewerking is te verplaatsen).
  • „Move Down” - Verplaatst de geselecteerde actie één positie lager in de wachtrij. (het is niet mogelijk de actie die in bewerking is te verplaatsen).
  • „Sluiten” - Sluit het wachtrijvenster.
 • „Altijd de wachtrij gebruiken” - Schakelt de wachtrij aan(uit) iedere keer dat u PowerArchiver gebruikt voor het in- en uitpakken en bij het uitvoeren van backups. Dit is de zelfde optie als in het Configuratie opties venster. Het aan/uitzetten van de „Aan wachtrij toevoegen” optie in PowerArchivers Toevoegen/Uitpakken/Backup vensters overruled deze optie.
 • „Recente bestanden” - Geef de 5 meest recent gebruikte bestanden weer.
 • „Recente Backups” - Geef de 5 meest recent gebruikte backups weer.

PowerArchiver Starter activeren

Als u PowerArchiver installeert, kunt u PowerArchiver Starter activeren. Als u dit niet gedaan heeft of de Starter later heeft uitgeschakeld, kunt u deze herstarten door in de PowerArchiver installatiemap het bestand PASTARTER.EXE te dubbelklikken. Ook zal PowerArchiver u vragen PowerArchiver Starter te starten als u de optie „Aan wachtrij toevoegen” in het Toevoegen/Uitpakken/Backup venster heeft ingeschakeld.

PowerArchiver Starter uitschakelen

Als u PowerArchiver niet iedere keer dat uw PC start wilt opstarten, klik dan met rechts op het PowerArchiver systeemvak icoon en kies Sluiten. PowerArchiver Starter zal vragen of u het wilt afsluiten en of u PowerArchiver Starter niet meer automatisch wilt starten bij het opstarten van uw PC.

Opmerking: Om het geheugengebriuk te minimaliseren is PowerArchiver Starter geschreven in een assambler-achtige taal. Hierdoor is het erg klein ( 179 kB op schijf en 64 kB bij installatie) en gebruikt weinig geheugen (slechts 784 kB).

Navigatie