PowerArchiver-käynnistin

Johdanto

PowerArchiver-käynnistin on tehtäväpalkissa näkyvä sovellus, jonka avulla PowerArchiverissa voi käyttää jonoominaisuutta. Lisäksi PowerArchiver käynnistyy käynnistimen kautta nopeasti.

Kuinka se toimii?

Kun PowerArvchiver-käynnistin on käytössä, se asettuu tehtäväpalkin ilmaisinalueelle ja käynnistyy aina tietokoneen käynnistyksen yhteydessä.

PowerArchiver-käynnistimen kuvakkeen valinnat:

 • ”Käynnistä PowerArchiver” - Tätä napsauttaen PowerArchiver käynnistyy pikaisesti. PowerArchiverin voi käynnistää myös kaksoisnapsauttamalla käynnistimen kuvaketta.
 • ”Näytä jono” - Avaa jonoikkunan, josta näkee tällä hetkellä käynnissä olevat jonotoimenpiteet.
  • ”Poista” - Poistaa valitun toimenpiteen (käynnissä olevaa toimenpidettä ei voi poistaa).
  • ”Siirrä ylös” - Siirtää valittua toimenpidettä ylemmäksi (käynnissä olevaa toimenpidettä ei voi siirtää).
  • ”Siirrä alas” - Siirtää valittua toimenpidettä alemmaksi (käynnissä olevaa toimenpidettä ei voi siirtää).
  • ”Sulje” - Sulkee jonoikkunan.
 • ”Käytä jonoa aina” - Käyttää jonoa (tai poistaa käytöstä) varmuuskopioiden suorittamisessa, lisäämisessä ja purkamisessa. Tämä on sama kuin Säädöt-valintaikkunassa oleva valinta. ”Lisää jonoon” -valintaneliön valitseminen (tai valinnan poistaminen) PowerArchiverin Lisää-, Pura- ja Varmuuskopioi-ikkunoissa kumoaa tämän valinnan.
 • ”Viimeaikaiset tiedostot” - Näyttää viisi viimeksi käytettyä tiedostoa.
 • ”Viimeaikaiset varmuuskopiot” - Näyttää viisi viimeksi käytettyä varmuuskopiota.

Kuinka PowerArchiver-käynnistin otetaan käyttöön?

Käynnistäessäsi PowerArchiver 2009:n ensimmäisen kerran voit valita, haluatko käyttää PowerArchiver-käynnistintä. Jos kyseiseen valintaan ei ole vastattu tai käynnistin on otettu pois käytöstä, se voidaan ottaa käyttöön siirtymällä PowerArchiver 2009:n asennuskansioon ja napsauttamalla kahdesti PASTARTER.EXE-nimistä ohjelmatiedostoa. Jos ”Lisää jonoon” -valinta on valittuna Lisää-, Pura- tai Varmuuskopioi-ikkunoissa, PowerArchiver kysyy, otetaanko PowerArchiver-käynnistin käyttöön.

Kuinka PowerArchiver-käynnistin otetaan pois käytöstä?

Jos haluat, että PowerArchiver ei käynnisty tietokoneesi käynnistyksen yhteydessä, napsauta tehtäväpalkissa olevasta PowerArchiverin kuvakkeesta hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Sulje. PowerArchiver kysyy, haluatko sulkea käynnistimen ja haluatko, että PowerArchiver ei enää käynnisty tietokoneen käynnistyessä.

Huomautus: Jotta PowerArchiver-käynnistin kuluttaisi mahdollisimman vähän resursseja, se on ohjelmoitu Assembly-tason kielellä. Näin käynnistimen koko (179 kt levyllä ja 64 kt asennuksessa) ja resurssien käyttö (käyttää vain 784 kt yksityistä muistia) ovat hyvin minimaaliset.

Navigation