Een nieuw uiterlijk kiezen

Introductie

PowerArchiver heeft de mogelijkheid gebruik te maken van zogenaamde Skins. Deze maken het mogelijk om het complete uiterlijk van het programma aan te passen. Dit gebeurd met behulp van .PSF bestanden, die zowel de interface, de knoppenbalk, de iconen en zelfs sommige instellingen kunnen bevatten.

Hoe gebruikt u skins

Bij de installatie worden een aantal van deze skins geïnstalleerd. Deze kunt u kiezen via de optie „Opties > Skins”. U kunt ook nog andere skins op onze website vinden. Om deze te downloaden, klikt u op „Download PowerArchiver Skins…” in het „Help” menu of u klikt hier om direct naar de PowerArchiver Web site te gaan. Om een skin te downloaden klikt u er met de rechter muisknop op en kiest vervolgens voor „Opslaan als…”. Nadat het bestand is opgeslagen op uw harde schijf, kunt u het de skin installeren door er op te dubbelklikken.

Uw eigen skins maken

Wilt u weten hoe u uw eigen skins kunt aanmaken, bezoek dan onze site (www.powerarchiver.com/skins/)

Opmerking:

U kunt de skin ook kiezen door te kiezen voor „Skins” in het „Opties” menu. Dit werkt echter alleen als u de skin in de standaard PowerArchiver Skins map (normaliter C:\Program Files\PowerArchiver\Skins) heeft geplaatst.

Navigatie