Commandoregel opties

Introductie

U kunt PowerArchiver bepaalde opdrachten vanaf de commandoregel geven. Als u het liefst vanaf de commandoregel werkt, doet u er goed aan PowerArchiver Command Line (PACL) te proberen, dit programma kunt u downloaden vanaf de PowerArchiver Web site. Dit programma heeft veel meer commandoregel opties en is gratis voor geregistreerde gebruikers van PowerArchiver.

Opties

  • Archieven vanaf de commandoregel openen:

Voer in: POWERARC bestandsnaam.ext

Bijvoorbeeld: POWERARC tutor1.zip

  • Een archief uitpakken:

POWERARC -e bestandsnaam.ext –> pakt „bestandsnaam.ext” uit in de huidige map

POWERARC -e bestandsnaam.ext „volledig pad naar uitpaklocatie” –> pakt „bestandsnaam.ext” uit in de map opgegeven in de derde parameter

POWERARC -es bestandsnaam.exe –> pakt „bestandsnaam.exe” uit in de submap met de naam ./bestandsnaam/

POWERARC -et bestandsnaam.exe –> opent een dialoogvenster waarin de gebruiker een map kan selecteren waarin moet worden uitgepakt

  • Als het archief een ZIP bestand is, kunt u het converteren naar een ZIP SFX (zichzelf uitpakkend ZIP bestand) met behulp van het commando:

POWERARC -tosfx „bestandsnaam.ext”

  • Als het archief een ZIP bestand is, kunt u het opsplitsen in meerder kleinere archieven (voor op verwisselbare media) met behulp van het commando:

POWERARC -tospan „bestandsnaam.ext”

Meer mogelijkheden nodig? Gebruik dan PACL!

Heeft u meer mogelijkheden nodig, probeer dan PowerArchiver Command Line (PACL)! Deze commandoregel uitvoering is speciaal ontworpen voor een vlekkeloze werking vanuit de Windows console. PACL is gratis voor geregistreerde PowerArchiver gebruikers. Klik hier om PowerArchiver Command Line te downloaden.

Navigatie