PowerArchiver-tapetin valitseminen (.PSF-tiedosto)

Johdanto

PowerArchiver tukee tapettien käyttöä. Niiden avulla PowerArchiverin ulkoasu ja tuntuma voidaan muuttaa täysin erilaiseksi. Tapettituki on toteutettu PDF-tiedostoilla. Nämä tiedostot sisältävät käyttöliittymän tapetin, työkalupalkin tapetin, kuvakkeet sekä joitain käyttöliittymäasetuksia.

Kuinka tapetteja käytetään?

PowerArchiverin mukana tulee monia tapetteja valmiina. Pääset niihin käsiksi ”Valinnat> Tapetit” -valikosta tai painamalla työkalupalkkia hiiren oikealla näppäimellä ja valitsemalla ”Tapetit”. Voit myös selata ja ladata lisää tapetteja Internetin kautta. Pääset selailemaan lisätapetteja ”Ohje”-valikon ”Lataa PowerArchiver-tapetteja…”-kohdan kautta tai siirtymällä suoraan PowerArchiverin sivuille. Lataaksesi haluamasi tapetin napsauta tapetin nimeä hiiren oikealla näppäimiellä ja valitse sitten esiin aukeavasta ponnahdusvalikosta ”Tallenna kohde nimellä…”. Kun Tallennus-ikkuna aukeaa, tallenna tiedosto tietokoneellesi ja avaa kaksoisnapsauttamalla sen kuvaketta. PowerArchiver asentaa kyseisen tapetin koneellesi, ja voit ottaa sen käyttöön PowerArchiverista käsin.

Kuinka voin luoda omia tapetteja?

Saat tietoja omien tapettien luomisesta (.PSF) osoitteesta http://www.powerarchiver.com/skins/ . Sieltä näet uusimmat tiedot omien tapettien luomisesta ja niiden jakamisesta muiden ulottuviin.

Huom!

Tapetteihin liittyvät valinnat suoritetaan valitsemalla ”Valinnat> Säädöt” -valikosta ”Tapetit ja työkalupalkki”. Sieltä käsin voit valita tapettitiedoston, jota haluat käyttää työkalurivien ja käyttöliittymän muotoiluun.

Navigation