Izrada sigurnosnih kopija s PowerArchiverovim Backupom

Uvod

PowerArchiver raspolaže opcijom izrade sigurnosnih kopija koja je jednostavna za korištenje i istovremeno iznimno učinkovita. Nazvana je PowerArchiver Backup i zadovoljit će većinu vaših potreba za izradom sigurnosnih kopija. Sastoji se od PowerArchiver Backup skripti (PBS) koje PowerArchiveru proslijeđuju informaciju što da kopira i na koji način. Ipak, zahvaljujući PowerArchiverovom sučelju čarobnjaka, nikada nećete morati ručno uređivati PBS datoteke. Čarobnjak je izuzetno učinkovit i dopustit će vam da činite gotovo sve što trebate, uključujući dodavanje vremenskih oznaka imenima sigurnosnih kopija, odabir formata kopije, slanje sigurnosne arhive na FTP server i mnogo više.

Gdje započeti

Postoji više načina da naučite više o PowerArchiverovim skriptama za izradu sigurnosnih kopija:

  • Detaljne Informacije - će vas voditi kroz svaku mogućnost PowerArchiver's Auto-Backup Čarobnjaka. Ova oblast je preporučeno štivo za sve korisnike koji žele više naučiti o PowerArchiver's Backup Skriptama. Iako ima mnogo mogućnosti u čarobnjaku za izradu sigurnosnih kopija, one su prilično jasne i lake za koristiti, tako da bi većina korisnika trebala da pregleda ovu oblast.
  • Raspored izrada sigurnosnih kopija - saznajte kako da zakažete automatsku izradu sigurnosne kopije koristeći Windows Task Scheduler.
Navigation