Registracija PowerArchivera

Ako ste kupili licencu za PowerArchiver, unesite šifru koju ste dobili da biste registrirali softver i uklonili obavijest o registraciji. To možete učiniti na više načina:

Započnite registraciju

  • Ako PowerArchiver prikaže obavijest o registraciji pri otvaranju, kliknite na “Unesite registracijski kod…” gumb tog prozora.
  • Odaberite “Unesite registracijski kod…” iz izbornika “Pomoć”.
  • Kliknite na gumb “Registriraj se” u alatnoj traci.

Unesite registracijske podatke

  • Kada se pojavi dijaloški okvir “Registriraj PowerArchiver”, unesite svoje ime i registracijski kod točno kao što je navedeno u uputama koje ste primili - oba prave razliku izmeðu malih i velikih znakova. Poslije unosa, kliknite “OK” da biste registrirali PowerArchiver.

Otklanjanje grešaka

Provjerite koristite li odgovarajuće kodove za instaliranu verziju. Ako ste instalirali PowerArchiver provjerite je li u registracijskom mailu navedeno da su kodovi za PowerArchiver. Pokreni kao Administrator - pokrenite PowerArchiver kao administrator desnim klikom na simbol PowerArchivera i odabirom opcije “Pokreni kao administrator”. Ovo se može primjeniti u sustavima Windows Vista, Windows 7, Windows 8 i Windows 10. Nakon toga unesite registracijski kod.

Iako imate pravo na besplatnu nadogradnju na PowerArchiver, potrebni su vam kodovi za ovu verziju kako biste mogli registrirati PowerArchiver. Ako imate kodove za stariju verziju, u daljnem tekstu pročitajte kako se prijaviti u račun i zatražiti aktualne kodove.

Vas račun - Zatražite nove kodove, besplatnu i nadogradnju koju je obavezno platiti

Ako već imate PowerArchiver, status Vašeg računa možete provjeriti ovdje: http://www.conexware.com/shop/. Na ovoj stranici možete i zatražiti nove kodove.

Pravila nadogradnje

PowerArchiver 2016 je besplatna nadogradnja za SVE korisnike pojedinačne licence, kao i za korisnike poslovne licence verzija PowerArchiver 2016 i PowerArchiver 2016. Da biste dobili kodove za PowerArchiver 2016, posjetite gore navedeni link.

Kupovina PowerArchivera

Ako još niste kupili PowerArchiver ili želite kupiti još jednu licencu, posjetite naš web shop za neposrednu dostavu: http://www.powerarchiver.com/order/

Navigation