Upravitelj šiframa

Uvod

PowerArchiver raspolaže značajkom nazvanom Upravitelj šiframa. Vrlo slično upravitelju šiframa Web pretraživača, on pamti sve šifre svih zaštićenih dokumenata (šifriranih ZIP i PAE datoteka) koje vi želite da zapamti. Dizajniran je da korisnicima PowerArchivera olakša korištenje zaštićenih datoteka. Naravno, ova mogućnost se može isključiti djelomično ili u potpunosti ako ste zabrinuti glede sigurnosti Vaših dokumenata.

Koliko je siguran Upravitelj šiframa?

Interno su vaše šifre sačuvane koristeći metodu 256-bit AES šifriranja, što znači da su vrlo sigurne. Moguće je razbiti šifriranje, ali je mala vjerojatnost da do toga dođe. Ako radite u vrlo nesigurnom okruženju, tada bi biste vjerojatno trebali isključiti ovu mogućnost. Idite na “Mogućnosti> Konfiguracija> Upravitelj šiframa” za konfiguriranje postavki. Zapamtite da je najlakši način otuđenja vaših podataka direktno sa vašeg računala, a ne putem udaljenog pristupa. Ako imate podatke koje treba čuvati na sigurnom, obavezno ograničite pristup vašem računalu na korisnike kojima vjerujete.

Koliko je pametan Upravitelj šiframa?

PowerArchiverov Upravitelj šiframa je vrlo pametan. Jednom kada sačuvate šifru za šifriranu datoteku (ZIP ili PAE), bit ćete u mogućnosti pregledatavati, otvoriti, raspakirati, čak i koristiti alate kao što su višestruko-raspakiravanje i pretvorbu arhiva bez ponovnog unošenja šifre.

Navigation