muuskopiointi PowerArchiverin Backup

Johdanto

PowerArchiverissa on helppokäyttöinen ja tehokas varmuuskopiointityökalu ”PowerArchiverin Backup”, joka on tehty täyttämään suurimman osan varmuuskopiontitarpeistasi. Se koostuu PowerArchiverin varmuuskopioskripteistä (PowerArchiver Backup Scripts, PBS), jotka kertovat PA:lle, mitä täytyy varmuuskopioida ja kuinka tehdä se. Kuitenkaan sinun ei tarvitse itse säätää näitä skriptejä, vaan PA:ssa on PBS-velho, jolla on helppo tehdä ja muokata niitä. Velho on helppokäyttöinen ja voit tehdä sillä melkein mitä vain haluat, kuten aikamerkinnät, pakkausmuodon valinta, varmuuskopion lähettäminen FTP-palvelimelle ja paljon muuta.

Mistä aloittaa?

Lisätietoja PowerArchiverin varmuuskopioskripteistä:

  • Tarkempaa tietoja - opastaa jokaisen PowerArchiverin varmuuskopiovelhon toiminnon läpi. Tätä osaa suositellaan kaikkien niiden käyttäjien luettavaksi, jotka haluavat tietää lisää varmuuskopioskripteistä. Vaikka velhon toiminnot ovat melko itsestään selviä ja helppokäyttöisiä, niitä on useita, joten useimpien käyttäjien kannattaisi lukaista tämä sivu uudelleen.
  • Ajoitetut varmuuskopiot - katso, kuinka koneesi ajoitetaan tekemään varmuuskopioita Windowsin Ajoitetut tehtävät -työkalulla.
Navigation