Salasanojen hallinta

Johdanto

PowerArchiverissa on kätevä toiminto nimeltä ”Salasanojen hallinta”. Kuten nettiselaintein salasanojen hallintatyökalut, se muistaa haluamiesi salattujen tiedostojen salasanat (kryptatut ZIP- ja PAE-tiedostot). Tarkoitus on, että PowerArchiverin käyttäjät voivat käsitellä salattuja paketteja helpommin. Jos huolestut tietoturvasta, voit tietysti panna toiminnon pois päältä joko osittain tai kokonaan.

Kuinka turvallinen salasanojen hallinta on?

Salasanasi tallennetaan käyttämällä 256-bittistä AES-kryptausta, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin suojattuja. On mahdollista murtaa kryptaus, mutta se on erittäin epätodennäköistä. Jos työskentelet erittäin turvattomassa ympäristössä, kannattaa ehkä panna tämä toiminto pois päältä. Mene ”Asetukset > Säädöt > Salasanojen hallinta” säätääksesi asetuksia. Muista, että helpoin tapa varastaa tietosi on ottaa se suoraan koneeltasi kuin etäyhteydellä. Varmista, että jos haluat pitää tietosi turvassa, annat vain luotettavien henkilöiden päästä koneellesi.

Kuinka järkevä salasanojen hallinta on?

Salasanojen hallinta on todella hyödyllinen. Kun olet tallentanut kryptatun tiedoston (ZIP tai PAE) salasanan, voit, kirjoittamatta salasanaa, aina uudestaan näyttää, avata ja purkaa tiedostoja ja jopa käyttää sellaisia toimintoja kuten monipurku ja paketin muuntaja.

Navigation