Palkinnot ja julkaisut

Monet lehdet ja lataussivut ovat kokeilleet PowerArchiveria. Tässä on muutamia PowerArchiverin saavutuksia:

PC World Magazine - Äänestetty parhaaksi pakkaussovelluksesi

Paras ostoksemme. Tässä monitoimisessa apuohjelmassa on kiinteät pakkaus- ja salausvaihtoehdot. Tämä monipuolinen ohjelma purkaa useita eri tiedostomuotoja, muun muassa oleellisia tiedostomuotoja kuten .zip. Sillä voi myös purkaa, vaikkakin ei tallentaa levylle, CD- ja DVD-levyjen .iso-, .nrg-, .img- ja .bin-levykuvia (eli yksittäisiä, suuria tiedostoja, jotka ovat täydellisiä kopioita levystä). PowerArchiver tarjoaa myös loistavia lisäominaisuuksia kuten helppokäyttöisen, ohjatun varmuuskopiotoiminnon sekä mahdollisuuden varmuuskopioiden lähettämiseen FTP-palvelimelle. 20 dollarin hinnalla (6. joulukuuta 2006 lähtien) PowerArchiver tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin vastaavat 30, 29 ja 25 dollarin hintaiset Winzip-, WinRAR- ja StuffIt-perusversiot. Se on ehdottomasti ihastuttava vaihtoehto, jos etsii pakkaustyökalua, joka sisältää automaattiset varmuuskopio- ja FTP-toiminnot.

Computer Shopper: Alan paras ohjelmisto

Eniten pidämme PowerArchiver 2006:ssa suurta ominaisuusjoukkoaan ja hämmästyttävää joustavuuttaan. Ohjelma tukee omasta takaa yli kymmentä pakkausmuotoa kuten CAB-, RAR- ja ZIP-muotoja sekä BIN-, IMG-, ISO- ja NTG-levykuvamuotoja. Paketit voi myös salata yhdellä viidestä tietoturva-algoritmista.

Download.com

PowerArchiver 2004:n toiminnot ja laaja pakkausmuotojen valikoima auttavat kilpailussa WinZipin valta-aseman rinnalla. Pakkausohjelma tukee 19 pakkausmuotoa kuten uutta, suuren pakkaussuhteen tarjoavaa 7-Zip-muotoa. Tietoturvan vuoksi paketit voi salata joko AES- tai PAE-menetelmää käyttäen. Ohjelma toimii sutjakkaasti ja luotettavasti. Asetusvalikosta voi mukauttaa salattujen pakettien salasanahallintaa, itsepurkautuvien tiedostojen ohjattua toimintoa ja automaattista varmuuskopiotyökalua sekä lähes mitä tahansa ominaisuutta. ZIP-sarjatyökalu pakkaa satoja tiedostoja kerralla, ja monipurkutyökalu purkaa satoja paketteja kerta heitolla. Ohjelma tukee nykyään minkä tahansa kokoisia ZIP-paketteja. Jokainen pakettitiedostojen parissa toimiva huomaa PowerArchiverin olevan monipuolinen ja edullinen vaihtoehto.

Internet.com's WinPlanet

PowerArchiver 2006: Pakkaamisen uusi kuningas? Kun ajattelee, mitä kaikkea PowerArchiver osaa, sen kehittäjien on täytynyt käyttää pakkausohjelmaa itse, mahduttaakseen siihen sen monet ominaisuudet. Ohjelmassa on paljon asetuksia ja siinä toimii pöyristyttävä määrä eri pakkausstandardeja. Silti PowerArchiverin käyttö on helppo oppia. Hyvät puolet: Aivan loistavat ominaisuudet tehokäyttäjille; ihastuttava, helppokäyttöinen käyttöliittymä aloittelijoille; ensisijaisia kilpailijoita edullisempi (WinZip ja PKZIP); täydellinen teematuki.

The Adrenaline Vault

Mikäli pelaat paljon pelejä, lataat yhtenään demoja, ohjelmapaikkauksia, päivityksiä ja verkkojulkaisuja. Useimmat niistä ovat pakatussa muodossa ja vaativat erityisen purkuohjelman, joka käsittelee kaikkia muotoja; huomattavan etsinnän jälkeen löysin vihdoin yhden: PowerArchiver. Se on uskomattoman tehokas, pieni ja nopea ja huomattavasti kilpailijoitaan parempi. PowerArchiverin työkalut kattavat salasanojen turvallisen hallinnan, varmuuskopioiden luonnin, tiedostojen muuntamisen, pakatun tiedoston korjauksen sekä moniasemien, monipakettien ja sarjakäsittelyn hallinnan. Pidän kovasti yksittäisestä ohjelmasta, joka purkaa ja pakkaa minkä tahansa tarvitsemani pelikoodin.

Tucows

”PowerArchiver näyttää ja tuntuu täysin samalta kuin paljon ladattu WinZip-ohjelma. Se tukee melko paljon pakkausmuotoja, mikä tekee tästä ohjelmasta huomattavasti vertaisiaan paremman. Pakkausohjelmat ovat riippuvaisia yksin tästä ominaisuudesta, ja tämä näyttää olevan ensiluokan ohjelma.”

ZDNet

”Hallitse PowerArchiverilla kaikkia pakkauspaketteja. Se on monikäyttöinen, tehokas, helppokäyttöinen, ja hinta on yksinkertaisesti lyömätön. Tässä täysiominaisuuksisessa ZIP-ohjelmassa on teho, jota tarvitsee tehtäessä mitä vain ZIP-tiedostojen kanssa… Tehokkaassa käyttöjärjestelmäliitännässä on tuki sähköpostin lähettämiseen, ZIP-tiedostojen luontiin lennossa ja paljon muuta.”

Lisää palkintoja on luettavissa PowerArchiverin verkkosivuilta.

Navigation