Esikatseluikkuna

Esittely

PowerArchiverin peruskäyttöliittymän esikatseluikkunassa voi esikatsella pakattuja tiedostoja, kuvia, videoita, tekstiasiakirjoja ja muita tiedostomuotoja avaamatta pakkausta tai tiedostoa. Esikatselu toimii niin pakattujen tiedostojen kanssa kuin kiintolevyä selattaessa. Se on myös hyödyllinen etsittäessä tiettyä kuvaa tai minkätahansa tyyppistä tiedostoa.

Kuinka esikatselu käynnistetään?

  • Perinteinen käyttöliittymä: Siirry kohtaan Näytä> Ikkunat> Esikatseluikkuna.
  • Moderni käyttöliittymä: Siirry Valinnat-välilehteen ja paina Esikatselu-painiketta.

Esikatseluikkunan valinnat

Esikatseluikkunassa on paljon eri valintoja. Esikatseltava tiedostotyyppi määrää sen, mitä valintoja näytetään.

Kaikki tiedostotyypit:

”Esikatselutyyppi” - Esikatseluikkunassa on eri tiedostotyypeille eri katseluohjelmia. Näiden oletusasetukset voi määrittää asetuksista kohdasta Esikatselu, Komentorivi > Esikatselun tiedostopäätteet. Näitä valintoja voi käsin muokata esikatselunkin aikana.

”Esikatselutila” - Esikatselun voi asettaa toimimaan kolmessa tilassa:

  • Ei käytössä - esikatselu ei ole toiminnassa, ellei esikatselutyyppiä vaihdeta käsin.
  • Kehittynyt - esikatselu noudattaa asetusten ”Esikatselutiedostot, joiden koko on alle:”- ja ”Esikatsele CAB- ja 7zip-paketteja, joiden koko on alle:” -kokoasetuksia eikä avaa määrittelyjä suurempia tiedostoja. Esikatselutyyppiä voi edelleen käsinkin muuttaa. Tätä asetusta käytetään, jottei PowerArchiver yritä avata tiedostoja, joiden lataus kestää liian pitkään.
  • Aina - esikatselu on aina toiminnassa tiedostotyypistä riippumatta.

”Suurenna” - Laajentaa esikatseluikkunan, sopii kuvien ja asiakirjojen katseluun.

Lisäosat

PowerArchiverin esikatselu tukee suositulle Total Commander -nimiselle apuohjelmalle luotuja WLX-lisäosia. PowerArchiverissa käytettävät lisäosat on nähtävissä keskustelupalstoillamme. Siellä on myös ohjeet lisäosien asentamiseen.

Navigation