PowerArchiverin itsepurkajan yleiskatsaus

Johdanto

PowerArchiverin itsepurkaja tulee PowerArchiverissa mukana. Se luo itsepurkautuvia tiedostoja ZIP- ja CAB-paketeista ja kryptatuista PAE-tiedostoista. Se on hyödyllinen, jos täytyy lähettää tiedostoja heille, joilla ei ole PowerArchiveria.

Lisää itsepurkautuvista tiedostoista

Itsepurkautuva tiedosto (SFX) on käynnistettävä ohjelmatiedosto (EXE-tiedosto), jossa on paketti ja pieni ohjelmakoodi (30-40kt), joka purkaa paketin. Käyttäjällä ei tarvitse olla PowerArchiveria asennettuna, itsepurkautuva tiedostohan on ajettava tiedosto kuten muutkin exe-tiedostot.

Kun itsepurkautuva tiedosto käynnistetään, avautuu ikkuna, jossa käyttäjä voi valita purkukansion (”Pura kansioon”) selaamalla tai kirjoittamalla itse kansion nimen kenttään. Käyttäjä voi myös valita muutamia muita asetuksia kutes mitkä tiedostot puretaan ja korvataanko vanhat tiedostot.

PowerArchiverin itsepurkautuvia tiedostoja saa jakaa vapaasti.

SFX-paketin luonti

PowerArchiverissa on monia tapoja luoda SFX-paketteja:

  • SFX-velholla on tehokasta ja helppoa luoda SFX-paketteja. ZIP- ja CAB-muotoja tuetaan. Suosittelemme tämän velhon käyttöä, ellet halua muuntaa toista pakettia SFX-paketiksi vaan haluat tehdä uuden.
  • Tee EXE - PowerArchiverin ”Toiminnot”-valikosta saa valittua tämän toiminnon, jos jokin tuetuista pakettimuodoista on auki (ZIP, CAB ja PAE). Voit muuntaa minkä tahansa näistä paketeista SFX:ksi yhdellä pikku vaiheella.
  • Kryptaa tiedosto (PAE) - voit luoda kryptattuja itsepurkautuvia PAE-tiedostoja kryptaustyökalulla

Lisäasetukset

  • Purkukansion lisäasetukset - lisäasetukset purkukansion määrittämiseen (vain ZIP ja CAB SFX).
  • Komentorivin SFX-asetukset - katso PowerArchiverin SFX:n komentorivin asetukset (vain ZIP ja CAB SFX).
Navigation