Tiedostojen purkaminen paketista

Sinun täytyy epäilemättä joskus purkaa tiedostoja paketista. Paketissa olevan tiedoston purkaminen luo pakkaamattoman kopion tiedostosta valitsemaasi kansioon kovalevyllä. Tiedoston purkaminen ei poista paketissa olevaa tiedostoa.

  • Yhden tai useamman tiedoston purkaminen: Valitse TUTOR1-paketin tiedostoluettelosta tiedosto tai tiedostoja, jotka haluat purkaa. Valitse ”Toiminnot”-valikosta ”Pura…”-toiminto. Valitse kansio, jonne haluat purkaa tiedostot ja paina sitten ”Pura”-painiketta.
  • Kaikkien tiedostojen purkaminen: Jos haluat purkaa kaikki paketin tiedostot, paina vain paketin avaamisen jälkeen ”Pura”-painiketta ja varmista, että purkuikkunan valinta ”Kaikki tiedostot” on valittuna. Valitse kansio, jonne haluat purkaa tiedostot ja paina painiketta ”Pura”.

Video Tutorial

Tarvitset Adobe Flash-liitännäisen nähdäksesi tämän sisällön.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=lGhFJFS4O9I

Jos avaat Windows Explorerin ja menet valittuun hakemistoon, näet, että valitut tiedostot on purettu. Toinen tapa purkaa tiedostoja paketista on raahata ne PowerArchiverista Windows Exploreriin tai työpöydälle tai käyttää PowerArchiverin liittymää Windowsiin.

Navigation