Tarkastelu-toiminnon käyttö

Johdanto

PowerArchiverin Tarkastelu-ominaisuudella on helppo käynnistää tiedostoja paketista tai purkaa paketti ja luoda sen sisällöstä ohjelmaryhmä Käynnistä-valikon Ohjelmat-valikkoon.

Tarkemmin sanottuna toiminto purkaa ensin kaikki paketissa olevat tiedostot määräämääsi kansioon, luo Käynnistä-valikkoon ohjelmaryhmän puretuista tiedostoista ja avaa kansion katselemista varten Explorerissa. Samalla PowerArchiver avaa valintaruudun, jossa kysytään, haluatko poistaa luodut, tarkastellut tiedostot. Tämä on hyödillinen silloin, kun haluat purkaa jonkin ohjelman, jossa ei ole asennusrutiineja.

Toiminnon käyttö

Ensiksi sinun pitää avata paketti, josta haluat tehdä ohjelmaryhmän. Kun olet avannut paketin, paina työkalurivin ”Tarkastelu”-painiketta tai valitse ”Toiminnot”-valikosta ”Tarkastelu…”-toiminto (tai paina ”Shift+C”).

Valinnat

Esiin tulee ikkuna, josta näet seuraavat asetukset:

  • ”Kansio” - voit valita kohdekansion kirjoittamalla sen itse ”Kansio”-kenttään tai valitsemalla sen luettelosta. Tämä on se sijainti, minne tiedostot puretaan.
  • Tarkastelu-asetukset:
    • ”Ryhmän nimi” - tähän voit syöttää nimen Käynnistä-valikkoon tulevalle ohjelmaryhmälle.
    • ”Kuvakkeita enintään” - asettaa isoimman määrän luotaville ikoneille ohjelmaryhmäksi.
    • ”Tee kuvakkeet vain ohjelmille ja dokumenteille” - kun tämä ruutu on valittuna, voit määrätä, että ohjelmaryhmään luodaan vain ohjelmien ja dokumenttien ikonit. Tämä on valittuna oletuksena.
    • ”Avaa kansio Tarkastelun jälkeen” - Avaa luomasi kansion Explorerissa.

Kun olet valinnut haluamasi asetukset, paina ”OK”-painiketta.

Navigation