Liittymä Windowsiin

Voit käyttää nopeasti monia PowerArchiverin toimintoja suoraan Windowsissa (95/98/NT/2000/XP/2003). PowerArchiverin käyttäminen Windows Explorerissa on nopein tapa sekä luoda että purkaa paketteja

TÄRKEÄÄ: PowerArchiverissa on vakiona vain harvoja laajennuksia päällä, joten mene kohtaan ”Asetukset > Säädöt > Laajennukset”, jos haluat hienosäätää asetuksia.

Tiedostojen pakkaaminen ja purkaminen Explorerissa:

  • Purkaaksesi kaikki tiedostot paketista lähtemättä pois Explorerista, paina hiiren oikealla näppäimellä pakattua tiedostoa ja valitse avautuvasta valikosta ”Pura kansioon…”, ”Pura kansioon c:\…” tai ”Pura tähän”. Jos valitset ”Pura kansioon” sinulta kysytään kansiota, jonne tiedostot puretaan.
  • Toinen tapa purkaa tiedostot paketista on raahata paketti hiiren oikeaa näppäintä pohjassa pitämällä jonkin kansion päälle ja valita avautuvasta valikosta ”Pura kansioon”. Muista käyttää hiiren oikeanpuolista näppäintä.
  • Lisätäksesi tiedostoja tai kansioita ZIP-pakettiin lähtemättä Explorerista, valitse vain yksi tai useampia tiedosto tai kansio Explorerissa, paina hiiren oikeaa näppäintä näistä yhden tiedoston päällä ja valitse ”Pakkaa…” tai ”Pakkaa ZIP:ksi”. Toinen tapa lisätä pakettiin tiedostoja on raahata tiedosto paketin kuvakkeen päälle.
  • Voit käyttää melkein jokaista PowerArchiverin toimintoa Explorerin laajennuksella kuten pakata, purkaa (useita paketteja), jakaa zip-paketteja osiksi, muuntaa paketteja, testata paketteja, lähettää paketteja sähköpostilla ja FTP:llä sekä kryptata ja poistaa kryptaus (pae). Jotkin näistä toiminnoista on vakiona poistettu, etteivät aloittelevat käyttäjät häiriinny toimintojen määrän takia. Voit vaihtaa laajennuksien näkyvyyttä kohdasta ”Asetukset > Säädöt > Laajennukset”. Suosittelemme näiden toimintojen mukauttamista.

Raahaamalla:

Purkaaksesi tiedoston, raahaa se hiiren oikeaa näppäintä painamalla johonkin kansioon Explorerissa. Kun päästät näppäimen irti, voit avautuvasta valikosta valita purkuasetuksia.

Uuden, tyhjän paketin tekeminen Explorerissa:

Paina minne tahansa hakemistossa tai työpöydällä ja valitse ”Uusi”-valikosta ”PowerArchiver ZIP file”.

PowerArchiverin käynnistäminen Käynnistä-valikosta:

Jos valitset ”Pidä PowerArchiver Käynnistä-valikossa” voit käynnistää PowerArchiverin Käynnistä-valikosta painamalla sen kuvaketta.. Pääset myös avaamaan viimeksi käytettyjä paketteja Käynnistä-valikon Tiedostot-kansiossa.

Navigation