Archiefen met PowerArchiver emailen

PowerArchiver ebruikt uw standaard email applicatie om bestanden te emailen.

U kunt op twee manieren betsnden emailen metPowerArchiver:

  • PowerArchiver hoofdvenster - Het geopende archief kunt u emailen door de optie „Mail Archief…” te kiezen in het menu „Bestand”. PowerArchiver maakt een nieuw emailbericht aan en voegt het geopende archief als bijlage toe. U kunt dan de adresgegevens toevoegen en eventuele aanpassingen doen en het mailtje versturen zolas u gewend bent te doen.
  • Shell Extensies - Als u de „E-mailen…” activeert (In Opties> Configuratie> Shell Extensies), dan kunt u op ieder willekeurig archief in Windows Verkenner met de rechter muisknop klikken en kiezen voor „E-mailen…”. PowerArchiver maakt een nieuw emailbericht aan en voegt het geopende archief als bijlage toe. U kunt dan de adresgegevens toevoegen en eventuele aanpassingen doen en het mailtje versturen zolas u gewend bent te doen.

Klik hier voor meer informatie over de shell extensies.

Opmerking:

Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Eudora en andere mail clients die het Windows MAPI protocol ondersteunen, zult u probleemloos kunnen gebruiken, maar AOL mail mogelijk niet. Als uw mailclient geen MAPI ondersteund, dan kunt u nog steeds met drag & drop een archief op uw e-mail client zetten.

Navigatie