PowerArchiver Queue

Introductie

PowerArchiver heeft een innovatief wachtrij systeem dat het mogelijk maakt meerdere bewerkingen in een wachtrij te zetten, die dan één voor één worden uitgevoerd. Hierdoor kan de gebruiker het systeem blijven gebruiken terwijl er meerdere bewerkingen worden geselecteerd. Dit heeft als voordeel dat er meerdere in-uitpak bewerkingen kunnen worden opgestart, die dan achter elkaar worden uitgevoerd in plaats van gelijktijdig, waardoor het systeem merkbaar traag zou worden.

Hoe werkt het?

Er zijn twee manieren om het PowerArchiver Wachtrijsysteem te gebruiken:

  • „Altijd de wachtrij gebruiken” - U kunt het wachtrijsysteem zo configureren dat het altij actief is. Kruis de optie aan in Optiens> Configuratie> Wachtrij venster of door deze optie te selecteren in het rechter muisknopmenu van het PowerArchiver Starter systeemvak icoon. De PowerArchiver Wachtrij wordt dan altijd gebruikt voeer het toevoegen, uitpakken en het maken van backups.
    • „Bestanden niet in wachtrij plaatsen als:” - U kunt de wachtrij uitschakelen voor bestanden die onder eenbepaalde grootte blijven. Dit stelt u in onder Opties> Configuratie> Wachtrij venster. Deze optie is erg nuttig als u kleine bestanden direct wilt aanmaken, zonder op de bewerkingen in de wachtrij te willen wachten.
  • „Aan wachtrij toevoegen” - U kunt deze optie in/uitschakelen in alle Toevoegen/Uitpakken en Backup vensters van PowerArchiver om het proces aan de wachtrij toe te voegen. Door deze optie in één van deze vensters uit te schakelen, kunt u de instelling „Altijd de wachtrij gebruiken” overrulen.

Opmerking:

Het PowerArchiver Wachtrij systeem heeft PowerArchiver Starter nodig om te kunnen werken. Als PowerArchiver Starter niet opgestart is, zal de gebruiker de optie krijgen deze alsnog te starten als er een wachtrij-optie geselecteerd wordt.

Navigatie