PowerArchiverin käyttö pakettien sähköpostittamiseen

PowerArchiver käyttää sähköpostiohjelmaasi lähettämään tiedostoja sähköpostilla.

PowerArchiverissa on kaksi tapaa lähettää tiedostoja sähköpostin avulla:

  • Pääikkunasta - Voit lähettää avoinna olevan paketin valitsemalla ”Tiedosto”-valikosta ”Lähetä paketti…”. PowerArchiver luo uuden sähköpostiviestin ja liittää avoimen paketin sen mukaan. Voit valita viestin kohteen ja lisätä jotain tekstiä viestiin. Sitten voit lähettää sen.
  • Laajennuksen avulla - Jos olet laittanut päälle ”Lähetä sähköpostilla… ”-laajennuksen, voit painaa pakettia Windows Explorerissa hiiren oikealla painikkeella ja painaa ”Lähetä sähköpostilla…”-toimintoa lähettääksesi paketin sähköpostilla. PowerArchiver luo uuden sähköpostiviestin ja liittää avoimen paketin siihen. Niin kuin muutenkin sähköposteja lähetettäessä, voit valita, kenelle viestin lähetät ja lisätä jotain tekstiä viestiin. Lopuksi lähetä viesti.

Paina tästä nähdäksesi lisätietoja laajennuksista.

Huomautus:

Tämä toiminto toimii Microsoft Outlookilla, Microsoft Outlook Expressillä, Eudoralla ja muilla sähköpostiohjelmilla, jotka tukevat Windowsin MAPI-rajapintaa, mutta ei välttämättä AOL-sähköpostilla. Siinä tapauksessa, ettei sähköpostiohjelmasi tue MAPIa, voit kuitenkin raahata paketin ohjelmaan.

Navigation