Raspakiravanje datoteka iz arhive

  • Nedvojbeno ćete trebati raspakirati datoteke iz arhive. Raspakiravanje datoteka iz arhive kreira nesažetu kopiju datoteke u direktoriju po vašem izboru na vašem tvrdom disku. Raspakiravanje datoteke iz arhive ne uklanja datoteku iz arhive.
  • Raspakiravanje jedne ili više datoteka: označite datoteku ili datoteke koje želite raspakovati iz popisa koji sadrži TUTOR1 arhivu. Odaberite mogućnost “Raspakiraj…” iz izbornika “Akcije”. Odaberite direktorij u koji želite raspakirati datoteke pritisnite gumb “Raspakiraj”.

Raspakiranje svih datoteka: ako želite raspakirati sve datoteke iz arhive, tada nakon otvaranja arhive pritisnite gumb “Raspakiraj” i provjerite da li je odabrana mogućnost “Sve datoteke” u prozoru raspakiranja. Odaberite direktorij gdje želite raspakirati datoteke i pritisnite gumb “Raspakiraj”.

Ako otvorite Windows Explorer i navedete na odabrani direktorij, vidjeti ćete da je odabrana datoteka raspakirana. Drugi način za raspakiravanje datoteka iz arhive je povučete ih iz PowerArchivera u Windows Explorer ili na Desktop ili korištenjem PowerArchiverovih ekstenzija ljuske explorera.

Video Tutorial

Za prikazivanje ovog sadržaja potreban je Adobe Flash Plugin

Link: https://www.youtube.com/watch?v=lGhFJFS4O9I

Navigation