Odabir presvlake PowerArchivera (.PSF datoteke)

Uvod

PowerArchiver 2006 podržava presvlake koje su u mogućnosti u potpunosti promijeniti izgled PowerArchivera. Podrška presvlakama ju urađena s pomoću .PSF datoteka, koje mogu sadržavati presvlaku sučelja, presvlaku alatne trake, ikone i čak neke postavke sučelja.

kako koristiti presvlake?

PowerArchiver dolazi s nekoliko predizajniranih presvlaka kojima možete pristupiti iz izbornika “Mogućnosti> Presvlake”, ili desnim klikom na alatnu traku i odabirom “Presvlake”. Također možete online pretražiti i preuzeti druge presvlake. Za pristup ovim presvlakama, kliknite “Preuzmi PowerArchiverove presvlake…” iz izbornika “Pomoć” ili jednostavno kliknite ovdje da biste otišli direktno na PowerArchiverovu Web stranicu. ZA preuzimanje željene presvlake, kliknite desnim klikom na ime presvlake i odaberite “Save target as…”. Kada se pojavi dijaloški okvir snimanja, snimite datoteku na vaš računar i otvorite je dvostrukim klikom na nju. PowerArchiver će tada instalirati tu presvlaku za vas i vi ćete biti u mogućnosti da je koristite unutar PowerArchivera.

Kako kreirati vlastite presvlake?

Za pomoć pri kreiranju vlastitih presvlaka (.PSF), molimo posjetite našu online web stranicu za presvlake na http://www.powerarchiver.com/skins/ . Tu ćete imati mogućnost pristupa najnovijim informacijama o kreiranju vlastitih presvlaka i njihovom dijeljenju s drugim korisnicima.

Napomena:

Za odabir mogućnosti presvlaka kliknite na “Presvlake i alatna traka” u izborniku “Mogućnosti> Konfiguracija”. Odavde možete podesiti trenutnu presvlaku alatne trake i datoteku presvlake sučelja.

Navigation