Kreiranje skupne arhive

Uvod

PowerArchiverov alat za skupnu arhivu čini lakšim arhiviranje većeg broja datoteka u individualne arhive. Možete dodati datoteke ili direktorije da budu skupno zipane, odaberite sažimanje koje želite i PowerArchiver će arhivirati svaku odabranu datoteku u njenu individualnu arhivu. Tako da ako dodate 10 datoteka u popis, PowerArchiver će napraviti 10 različitih arhiva, zasnovanih na mogućnostima koje ste odabrali.

Mogućnosti

  • Odaberi datoteke i direktorije za uključenje - Kao što vidite, postoje odvojeni gumbi za “Dodaj datoteku” i “Dodaj direktorij”. Koristeći ove gumbe možete odabrati datoteke i direktorije koje će biti skupno zipane. Nakon što odaberete datoteke i/ili direktorije, one će biti dodane u Popis datoteka a zatim i prikazane. Ako želite ukloniti objekt s popisa, jednostavno ga odaberite i kliknite na gumb “Ukloni”. Kada dodate direktorij na popis, sve datoteke iz direktorija će biti skupno zipane. Molimo da koristite gumb Dodaj datoteke s oprezom - ako odaberete vaš direktorij Program Files, kreirati ćete tisuće arhiva.
  • Odredišni direktorij - odaberite gdje želite da smjestite vaše arhive:
    • Trenutni direktorij datoteka - smjestiti će arhive u isti direktorij gdje su i originalne datoteke.
    • Korisnički direktorij - možete odabrati korisnički direktorij gdje ćete smjestiti sve arhive.
  • Odredišni format - odaberite koji format želite da koristite za svoje arhive.
    • Sažimanje - odaberite koje sažimanje želite koristiti, ovisno od odredišnog formata kojeg ste odabrali.
  • “grupne datoteke iz istog direktorija u istu arhivu” - sve datoteke iz odabranog direktorija će biti arhivirane u jednu arhivu koja će biti nazvana kao i direktorij. Ako je odabrano više direktorija, više arhiva će biti kreirano.

Nakon što ste odabrali željene mogućnosti, kliknite na “Pokreni” za početak kreiranja skupnog ZIPa.

Navigation