Nagrade i tisak

PowerArchiver je testiran od strane mnogobrojnih časopisa i web stranica. Ovdje su neke od nagrada koje je PowerArchiver dobio:

PC World Magazine – najbolji program za sažimanje

Naš Best Buy (najprodavaniji proizvod), ovaj funkcijama bogati program pruža pouzdane opcije sažimanja i šifriranja, te otpakirava skoro sve formate datoteka uključujući i .zip datoteke. Može otpakirati i .iso, .nrg, .img, and .bin CD/DVD slike (velike pojedinačne datoteke koje su vjerne preslike CD-ova). PowerArchiver sadrži i izvrsne dodatne funkcije kao što je automatski i jednostavan za korištenje čarobnjak za backup datoteka i mogućnost postavljanja backupa na FTP poslužitelj. Za 20 dolara ( od 12. lipnja 2006.), PowerArchiver nudi više funkcija od početnih verzija programa kao što su WinZip, WinRAR i StuffIt koje se mogu kupiti po cijeni od 30, 29 i 25 dolara. Ako tražite program za arhiviranje koji sadrži automatski backup/FTP, PowerArchiver je idealan program za vas.

Computer Shopper: Najbolji Tech Software

Brojne funkcije i impresivna prilagodljivost su najbolje odlike PowerArchivera 2010. Podržava više od deset formata komprimiranja uključujući CAB, RAR i ZIP, kao i BIN, IMG, ISO i NRG disk-image formate. Sadrži i pet sigurnih algoritama kojima možete šifrirati arhive.

Download.com

Zahvaljujući širokom spektru formata koje podržava i funkcija koje nudi, PowerArchiver 2010 može konkurirati na području kojim dominira WinZip. Ovaj program za arhiviranje podržava 19 formata za komprimiranje, uključujući i format 7-Zip koji nudi iznimno visoku brzinu sažimanja. Arhive možete šifrirati sigurnom AES ili PAE metodom. Program je brz i pouzdan. U konfiguracijskom izborniku možete podesiti gotove sve funkcije, uključujući upravitelja šifriranja za zaključane arhive, samoraspakiravajući čarobnjak i automatski backup alat. Batch ZIP alat komprimira stotine datoteka odjednom, dok multi-extract tool može raspakirati stotine arhiva odjednom. PowerArchiver podržava ZIP arhive neograničene veličine. Svi koji rade s arhivama bit će zadovoljni PowerArchiverom kao svestranim programom prihvatljive cijene.

Internet.com's WinPlanet

PowerArchiver 2010: Novi kralj komprimiranja? Sudeći po obimu funkcija koje nudi, mišljenja smo da su tvorci PowerArchivera i sami morali koristiti program za sažimanje kako bi sve funkcije mogle stati u njega. Usprkos brojnim opcijama koje nudi i nevjerojatno velikog broja formata sažimanja koje podržava, PowerArchiver je iznimno jednostavan za korištenje. Prednosti: izvrsne funkcije, atraktivno, jednostavno sučelje za početnike, povoljniji od konkurencije (WinZip i PKZIP).

The Adrenaline Vault

Ako igrate igrice konstantno skidate demo verzije, zakrpe, update i internet izdanja. Većina ovoga dolazi u komprimiranoj formi i zahtjeva poseban program za dekomprimiranje. Nakon dosta vremena pronašli smo jedan takav program – PowerArchiver – nevjerojatno jak, kompaktan, brz i korak ispred konkurencije. Nudi mogućnost pretvorbe formata, repariranje oštećenih datoteka, te upravljanje višedjelnim datotekama, grupom podataka i višedjelnim arhivima. Ovaj program može komprimirati i dekomprimirati bilo koji code igrice.

Tucows

“PowerArchiver izgleda kao popularni program za arhiviranje WinZip. Ono što ga čini boljim od ovog programa jeste činjenica da podržava više formata sažimanja.”

ZDNet

“Koristite PowerArchiver za rad sa koprimiranim arhivama. Ovaj program je bogat funkcijama, snažan, jednostavan za korištenje i možete ga kupiti po veoma povoljnoj cijeni. Potpuno je opremljen i sadrži sve funkcije potrebne za obradu ZIP datoteka… Snažne funkcije shell integracije uključuju kreiranje ZIP datoteka, podršku pri slanju e-pošte i još dosta toga.”

Da biste vidjeli ostale nagrade koje je PowerArchiver osvojio, molimo posjetite PowerArchiver Web stranicu.

Navigation