PowerArchiver-jono

Johdanto

PowerArchiver on innovatiivinen jonojärjestelmä, joka mahdollistaa lisätä useita toimintoja jonojärjestelmään, joka sitten suoritetaan tehtävä kerrallaan. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat jatkaa tietokoneensa käyttämistä valittuaan useita toimintoja. Päällimmäinen etu toiminnosta on, että monet pakkaus/poisto-operaatiot hidastaisivat koneen käyttökelvottomaksi, jos ne suoritettaisiin yhtäaikaisesti.

Kuinka se toimii?

On kaksi tapaa käyttää PowerArchiver-jonoa:

  • ”Käytä jonoa aina” - Voit asettaa jonojärjestelmän käyttöön joka tilanteessa ruksimalla sopivan valinnan kohdasta ”Asetukset > Säädöt > Jono” tai napsauttamalla hiiren oikeaa näppäintä PowerArchiver-käynnistimessä. PA-jonoa käytetään sen jälkeen joka kerta pakattaessa, purkaessa ja varmuuskopioitaessa.
    • ”Älä jonota tiedostoja, jotka ovat pienempiä kuin:” - Jono-ominaisuus voidaan ottaa pois käytöstä tiedostoilta, joiden koko on pienempi kuin Säädöt-ikkunan Jono-välilehdessä asetetttu arvo. Tämä valinta on hyödyllinen silloin kun haluaa luoda tai purkaa pieniä tiedostoja välittömästi, ilman että juotuu ensin odottamaan muiden jonossa olevien tiedostojen käsittelyä.
  • ”Lisää jonoon” - Voit valita tai poistaa tämän valinnan kaikissa PowerArchiverin lisäys/purku/varmuuskopio-ikkunoissa, jotka mahdollistavat jonotuksen käytön. Poistamalla tämän valinnan hylkäät ”Käytä jonoa aina” -valinnan..

Huomaa: Jonon käyttö edellyttää, että PowerArchiver-käynnistin on päällä, jotta jonotusta voidaan käyttää. Jos käynnistin ei ole päällä ja käyttäjä yrittää jonottaa, PowerArchiver antaa mahdollisuuden käynnistää käynnistimen.

Navigation