Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

fi:help:main:tools:write_multi-volume_zip_tool [2016/04/19 07:06] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== "Kirjoita moniosainen ZIP"-toiminnon käyttö   ======
 + 
  
 +==== Johdanto ====
 +
 +
 +PowerArchiverissa on hyödyllinen työkalu, jolla voi jakaa ZIP-tiedostoja moniin osiin. Se on kätevä, jos haluat lähettää zip-tiedoston muutamassa pienemmässä osassa sähköpostilla tai siirrettävässä asemassa (disketti, CD-R jne.) 
 +
 +Tässä on asetusten selitykset:
 +
 +  * "Jaettava yhtenäinen paketti" - Valitse paketti, jonka haluat jakaa useaksi osaksi.
 +  * "Jaetun paketin nimi ja hakemisto" - Valitse luotavan moniosaisen paketin nimi ja kohde.
 +  * "Koko" - Valitse paketin osien haluttu koko. Voit myös kirjoittaa tarkan koon itse (kilotavuissa).
 +  * "Alusta kohdelevy ennen jakamista" - Jos valittuna, siirrettävä asema alustetaan ennen kuin PowerArchiver kirjoittaa osan siihen.
 +  * Muoto 
 +
 +       * "PkZip 4.5" - tekee PkZip 4.5 -yhteensopivia paketteja, joita voi lukea kaikkien suosittujen pakkausohjelmien uudemmilla versioilla. nimeämistapa: nimi.zip.zip, nimi.zip.z01, nimi.zip.z02, jne. 
 +       * "PkZip/PA 7.0" - tekee paketteja, jotka ovat yhteensopiva PkZipin ja PowerArchiver 7.xx:n kanssa. nimeämistapa: nimi.zip, nimi.z01, nimi.z02, jne. 
 +       * "Yhteensopiva PowerArchiverin vanhempiin versioihin" - tekee paketteja, jotka ovat yhteensopivia PowerArchiver 6.xx:n ja vanhempien kanssa. Jotta PowerArchiver huomaisi paketin olevan jaettu, täytyy viimeinen tiedosto avata. Tätä muotoa suositellaan käytettäväksi vain, jos täytyy lähettää tiedostoja henkilöille, jotka käyttävät PowerArchiverin versiota 6.xx tai vanhempaa. nimeämistapa: nimi001.zip, nimi002.zip, jne. 
 +==== Huomaa: ====
 +
 +Sekä monipurku- että pakettien jakotyökalu tukee ZIP-paketteja 2 Gt asti vaikka muut PowerArchiverin toiminnot tukevat ZIP-paketteja rajattomasti.
Navigation