Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

fi:help:main:tools:sfx_wizard [2016/04/19 07:06] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== PowerArchiverin SFX-velhon käyttö   ======
  
 +==== Johdanto ====
 +
 +
 +PowerArchiverissa on SFX-velho, joka auttaa sinua tekemään helposti itsestäänpurkautuvia paketteja (SFX).
 +
 +Käynnistääksesi SFX-velhon paina "Työkalut > SFX-velho" .
 +
 +
 +==== Vaihe 1. SFX:n luominen ====
 +
 +
 +Ensiksi "Kirjoita SFX-tiedoston nimi ja kansio". Sinun täytyy painaa selausnäppäintä, valita kohdekansio ja kirjoittaa uuden SFX-paketin nimi. Sen pitäisi olla uusi tiedosto. 
 +
 +==== Vaihe 2. SFX:ään lisättävien tiedostojen ja kansioiden valitseminen ====
 + 
 +
 +Nyt sinun täytyy valita tiedostot, jotka haluaisit lisätä itsestäänpurkautuvaan pakettiin: 
 +
 +  * "Tiedostolistaus" - kuten näet, on erilliset painikkeet "Lisää tiedosto":lle ja "Lisää kansio":lle. Käyttämällä näitä painikkeita, voit valita tiedostot ja kansiot, jotka kuuluvat SFX-pakettiin. Kun valitset tiedostot ja/tai kansiot, ne lisätään tiedostolistaan. Jos tahdot poistaa kohteen listasta, valitse se ja klikkaa "Poista"-painiketta. 
 +  * "Myös alikansiot" - jos ei valittuna, tiedostolistallasi olevien kansioiden alikansioita ei lisätä SFX-pakettiin. 
 +
 +
 +Kun olet saanut tiedostot lisätyiksi, voit jatkaa seuraavalle ruudulle painamalla "Seuraava".
 +
 +
 +==== Vaihe 3. Tiivistysasetusten säätö ====
 + 
 +Uusi ruutu ilmestyy, jossa on tiivistysasetukset. 
 +
 +Voit halutessasi jatkaa hetimmiten painamalla "Seuraava"-painiketta, jos mitään näistä asetuksista ei tarvita. Siinä tapauksessa käytetään oletusasetuksia. 
 +
 +
 +  * "Pakkausmuoto" - voit valita joko ZIP- tai CAB-pakkausmuodon. ZIP on nopeampi, mutta CAB-muoto luo pienemmän tiedoston. Jos koko on tärkeää, sinun kannattaisi valita 7-Zip-muoto yli 1 megatavun kokoisille tiedostoille ja CAB SFX alle megan kokoisille. 
 +  * "Tiivistys" - valitse tiivistystaso käyttämällä "Tiivistys"-ruutua. Suosittelemme, että käytät suurinta pakkaustasoa mahdollisimman pienen koon saavuttamiseksi.
 +  * "Suojaa salasanalla" - suojaa SFX-paketin salasanalla (tämä valinta on mahdollisena vain ZIP-paketeilla).
 +  * Jos teet niin, varmista, että muistat salasanasi, koska tarvitset sitä myöhemmin jopa SFX-paketin avaamiseen. 
 +  * "Talleta vain suhteellinen kansiotieto (ei koko sijaintia)" - tallentaa suhteellinen polun varmuuskopioiduille tiedostoille kokonaisen polun sijasta. 
 +  * "Myös järjestelmä- ja piilotiedostot" - ottaa SFX-pakettiisi mukaan myös järjestelmä- ja piilotiedostot, jos olet valinnut ja lisännyt niitä tiedostolistaan edellisessa vaiheessa. 
 +  * "Kysy testataanko luotua SFX-tiedostoa" - kysyy testataanko luotua SFX-tiedostoa. 
 +  * Kun olet tehnyt asetuksiisi sopivat säätöasetukset, voit jatkaa painamalla "Seuraava"-painiketta.
 +
 +
 +==== Vaihe 4.  SFX Options ====
 +
 +Tässä on lisää tietoa eri SFX-velhon asetuksista:
 +
 +Huom! Voit ohittaa tämän vaiheen säädöt painamalla "Seuraava"-painiketta.
 +
 +  * "Oletuspurkukansio" - tämä on oletuskansio, jonne puretut tiedostot sijoitetaan. Voit syöttää minkä tahansa hakemistonimen tähän. Jos valitset "Käytä TEMP-hakemistoa", tiedostot puretaan Windowsin omaan väliaikaiskansioon. 
 +  * "Jos sama tiedostonimi" - valitse samannimisten tiedostojen korvausasetukset. 
 +  * "Otsikko" - Otsikko näytetään, kun käyttäjä käynnistää itsestäänpurkautuvan paketin aloittaakseen purkamisen. 
 +
 +  * "Suorita komentorivi purkamisen jälkeen" - Syötä tiedostonimi, joka avataan automaattisesti paketin purkamisen jälkeen (esimerkiksi SETUP.EXE). Jos ohjelmalla on tarvittavia parametrejä (esimerkiksi SETUP.EXE /net), sinun täytyy erottaa ohjelman nimi ja parametrit putkella (SETUP.EXE|/net). Jos komennolle annetan useita parametrejä, sinun ei tarvitse lisätä yhtään ylimääräistä putkea (esimerkiksi SETUP.EXE|/net /test). 
 +//Huomaa:// Tämä toiminto on tarkoitettu vain tehokäyttäjille. Sinun ei tarvitse asettaa tätä toimintoa, kun luot itsestäänpurkautuvia paketteja. 
 +  * "Kun valmis, näytä "Onnistui"-viesti" - tällä voit valita, tiedotetaanko käyttäjälle, kun kaikki tiedostot on purettu. 
 +  * "Älä kysy käyttäjältä mitään ennen purkamista" - tämä vaihtoehto antaa luoda itsestäänpurkautuvan paketin, joka käynnistyy, vaikkei käyttäjä vaikuttaisi siihen millään tavalla. Varoitus: jos tätä vaihtoehtoa käytetään, käyttäjä ei näe ikkunaa, josta näkisi, että purku on tapahtunut. Suosittelemme, ettet käytä tätä vaihtoehtoa. Se on tarkoitettu vain tehokäyttäjille. 
 +  * "Poista tiedostot komentorivin suorittamisen jälkeen" - poistaa tiedostot, jotka purettiin komentorivillä. Tämä toiminto voidaan valita vain, jos käytetään toimintoa "Käynnistä komentorivi purkamisen jälkeen". 
 +  * "Piilota korvausasetukset" - piilottaa laatikon, jossa korvausasetukset ovat. 
 +  * "Piilota tiedostolistaus" - piilottaa tiedostolistauksen SFX:ssä niin, että käyttäjä ei voi nähdä, mitä tiedostoja SFX-paketti sisältää. 
 +
 +
 +Kun olet säätänyt asetukset sopiviksi, voit jatkaa painamalla "Seuraava"-painiketta. 
 +Seuraava ikkuna näyttää katsauksen säätämistäsi asetuksista. Jatkaaksesi, paina "Tee SFX" -painiketta tehdäksesti SFX-paketin. 
 +
 +
 +==== Lisätietoja ====
 +
 +
 +Lisätietoa SFX-paketeista Ohjeen SFX-osassa. 
 +
 +
 +==== Huomaa: ====
 +
 +Aina pitäisi testata itsepurkautuvia paketteja ennen niiden levittämistä. PowerArchiver ehdottaa testaamista heti paketin paketin luonnin jälkeen. 
Navigation