Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

fi:help:main:advanced:zip_comments [2016/04/19 07:06] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== ZIPin kommentit   ======
 + 
 +
 +==== Johdanto ====
 +
 +
 +Voit tehdä, muokata ja näyttää zip-tiedostojen kommentteja käyttämällä PowerArchiveria. Käytä "Kommentti..."-toimintoa "Toiminnot"-valikosta avataksesi kommentti-ikkunan (vain ZIP-paketeissa).
 +
 +Kommentti on valinnainen teksi, joka upotetaan zip-pakettiin. Sitä voidaan näyttää, muokata tai sen voi luoda tai poistaa käyttämällä PA:n kommentti-ikkunaa. Kirjoita vain tekstisi, liitä se kommenttiin leikepöydältä tai tiedostosta.
 +
 +==== Valinnat ====
 +
 +
 +  * "Sulje" - tällä voit tallettaa kommenttiin tekemäsi muutokset ja samalla sulkea ikkunan. 
 +  * "Pyyhi" - poistaa kommentin. 
 +  * "Liitä tiedostosta" - voit lisätä tekstin kommenttikenttään jostakin tekstitiedostosta.
 +  * "Kirjasin" - voit määrittää tekstin kirjasimen. Tämä ei vaikuta pakettiin, vaan se tallennetaan asetukseksiisi. Kun katsot kommentteja PowerArchiverilla, ne näytetään tällä kirjasimella.
 +  * "Näytä kommentti, kun paketti avataan" - näyttää kommentin itsestään, kun zip-paketti, jossa on kommentti, avataan.
 + 
 +Lisäksi valitsemalla "Avaa kommentit itsestään ja jätä ne näkyviin zip-paketteja avattaessa" kohdasta "Asetukset > Säädöt > Sekalaisia" kommentit avautuvat palkiksi PowerArchiverin ikkunan alareunaan. Tämä on hyödyllinen, kun työskennellään useiden kommentteja sisältävien zip-tiedostojen kanssa. 
 +
 +
  
Navigation