Welkom!

Beste klant, hartelijk dank voor het installeren van PowerArchiver - de ultieme archiefutility voor Windows. Wij hopen dat u tevreden bent en PowerArchiver gaat registreren.

Introductie

PowerArchiver heeft een moderne, eenvoudig te gebruiken interface en ondersteund de meeste gecomprimeerde en gecodeerde bestanden. Wij zijn er van overtuigd dat PowerArchiver meer mogelijkheden heeft dan ieder ander archiefprogramma dat momenteel verkrijgbaar is.

Over deze helpfunctie

Dit is een uitgebreid helpbestand dat voorziet in vrijwel alle vragen met betrekking tot het gebruik van PowerArchiver. Het eerste onderdeel is een korte inleiding met het pakket. Hierin leert u kennismaken met de basishandelingen. Daarna leert u stap voor stap kennismaken met alle functies vna PowerArchiver. Ook al hebben wij er alle aandacht aan besteed, deze help zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt er verondersteld dat u enige basiskennis heeft van computergebruik onder Windows. Bent u niet bekend met termen als venster, bestand, map en dergelijke, dan verdient het aanbeveling eerst een inleidende computercursus te volgen.

Meer overPowerArchiver

PowerArchiver bevat alle basisfuncties die u maar van een compressieprogramma kunt verwachten. U kunt lezen en schrijven in diverse compressieformaten, inclusief het 7-Zip formaat, een van de beste compressieformaten die momenteel in gebruik zijn. Wat PowerArchiver onderscheid van veel andere compressieprogramma's, is het overweldigende aantal functies die het programma bevat. PowerArchiver is gewoon een van de meest innovatieve utilities van zijn soort en veel van de functies die u nu in andere pakketten aantreft zijn geïntroduceerd in een voorgaande versie van PowerArchiver. Onder andere onze krachtige Verkenner shell extensies, de Wachtwoord manager, geadvanceerde ondersteuning van versleutelingsroutines, backup functie, archieven converteren, gelijktijdig uitpakken van meerdere archieven, batch zip functie, FTP integratie, krachtige SFX ondersteuning en nog veel meer. PowerArchiver is trots op de eenvoudige manier waarop al die krachtige functies bereikbaar zijn voor de gebruiker.

Bestellen

PowerArchiver is geen gratis programma. Ontwikkelaars en hun families zijn afhankelijk van uw aanschaf van PowerArchiver voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. PowerArchiver is een van de meest gebruikte programma's ter wereld, maar slechts 0.1% van de gebruikers registreerd PowerArchiver daadwerkelijk. Als u PowerArchiver blijft gebruiken, ga dan over tot aanschaf. Aan de prijs kan het niet liggen!

Meer informatie

Voor de laatste informatie over PowerArchiver bezoekt u onze website: http://www.powerarchiver.com.

Bekijk de inhoudsopgave van deze help. Hier vindt u informatie over alle functies van PowerArchiver.

Navigatie