Tervetuloa PowerArchiver

Tervetuloa!

Hyvä asiakas, kiitämme PowerArchiverin asentamisesta. PowerArchiver on loistava Windowsille® tarkoitettu pakkausohjelma. Toivomme, että olet tyytyväinen ohjelmaamme ja rekisteröit sen käyttöösi.

Johdanto

PowerArchiver on helppokäyttöinen käyttöliittymä. Se tukee useimpia pakattuja tai koodattuja tiedostoja ja siinä on monia tehokkaita ominaisuuksia. Uskomme, että PowerArchiver on nykyään täydellisin saatavilla pakkausohjelma.

Tästä ohjeesta

Tämä ohjetiedosto on hyvin tyhjentävä ja se vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin PowerArchiverista tai sen toiminnoista. Se alkaa selkeällä alkuoppaalla, joka esittelee PowerArchiverin peruskäytön, ja sen jälkeen esittelee yksityiskohtaisesti jokaisen ohjelman toiminnon. Vaikka ohjeemme on helppolukuinen, se vaatii tietotekniikan peruskäsitteiden tuntemista. Jos et tunne sellaisia käsitteitä kuin tiedosto, kansio tai ikkuna, sinun ehkä pitää harjoittaa perustaitoja ennen kuin opettelet käyttämään PA:ta. Muutoin PowerArchiverin pitäisi olla helppo oppia ja käyttää.

Lisää PowerArchiverista

PowerArchiverissa on kaikki pakkausohjelman perusominaisuudet - voit lukea, purkaa ja luoda useita eri muotoja, myös 7-Zipiä, mikä on yksi parhaimpia nykyisin käytettyjä pakkausmuotoja. PowerArchiverin lisätoiminnot erottavat sen muiden samankaltaisten ohjelmien harmaasta massasta. PowerArchiver on yksi innovatiivisimmista ohjelmista ja useat niistä toiminnoista, joita pidät pakkausohjelman itsestäänselvyyksinä, oli ensimmäisenä PowerArchiverissa. Näihin sisältyy muun muassa tehokkaat liittymän laajennukset, salasanojen hallinta, tehokas kryptaustuki, varmuuskopiointi, paketinmuunnin, monipurku, sarjapakkaus, FTP-toiminnot, tehokas SFX-tuki, mahdollisuus muokata PowerArchiverin ulkoasua kuorien avulla, ja useat muut työkalut. PowerArchiver on ylpeä sen selkeästä ja älykkäästä tavasta hoitaa asiat ohjelmassa.

Tilaaminen

Muista, ettei PowerArchiver ole ilmainen ohjelma. Kehittäjät ja heidän perheensä ovat riippuvaisia ohjelman rekisteröivistä käyttäjistä. PowerArchiver on yksi maailman käytetyimpiä ohjelmia. Vähemmän kuin 0,1 % sen käyttäjistä maksaa lisenssin. Ole hyvä ja osta PowerArchiver:

  • Osta PowerArchiver netitse
  • Lue lisätietoa PowerArchiver tilaamisesta

Lisätietoja

Lisätietoja PowerArchiverista ja muista tuotteista on Internet-sivuilla: http://www.powerarchiver.com.

Katso vasemmalla näkyvää sisältöä, josta saat lisätietoa PowerArchiverin toiminnoista ja pääset PowerArchiveriin sisälle tarkan alkuoppaan avulla.

Navigation