Razlike

Slijede sve razlike između odabrane i trenutne verzije dokumenta

Poveznica na ovaj prikaz usporedbe

hr:help:awards [2016/04/19 07:06] (trenutno)
Redak 1: Redak 1:
 +====== Nagrade i tisak ======
 +
 +
 +PowerArchiver je testiran od strane mnogobrojnih časopisa i web stranica. Ovdje su neke od nagrada koje je PowerArchiver dobio:
 +
 +
 +===== PC World Magazine – najbolji program za sažimanje =====
 + 
 +Naš Best Buy (najprodavaniji proizvod), ovaj funkcijama bogati program pruža pouzdane opcije sažimanja i šifriranja, te otpakirava skoro sve formate datoteka uključujući i .zip datoteke. Može otpakirati i .iso, .nrg, .img, and .bin CD/DVD slike (velike pojedinačne datoteke koje su vjerne preslike CD-ova). PowerArchiver sadrži i izvrsne dodatne funkcije kao što je automatski i jednostavan za korištenje čarobnjak za backup datoteka i mogućnost postavljanja backupa na FTP poslužitelj. Za 20 dolara ( od 12. lipnja 2006.), PowerArchiver nudi više funkcija od početnih verzija programa kao što su  WinZip, WinRAR i StuffIt koje se mogu kupiti po cijeni od 30, 29 i 25 dolara. Ako tražite program za arhiviranje koji sadrži automatski backup/FTP, PowerArchiver je idealan program za vas.
 +
 +===== Computer Shopper: Najbolji Tech Software =====
 +
 +Brojne funkcije i impresivna prilagodljivost su najbolje odlike PowerArchivera 2010. Podržava više od deset formata komprimiranja uključujući CAB, RAR i ZIP, kao i BIN, IMG, ISO i NRG disk-image formate. Sadrži i pet sigurnih algoritama kojima možete šifrirati arhive. 
 +
 +===== Download.com =====
 +
 +Zahvaljujući širokom spektru formata koje podržava i funkcija koje nudi, PowerArchiver 2010 može konkurirati na području kojim dominira WinZip. Ovaj program za arhiviranje podržava 19 formata za komprimiranje, uključujući i format 7-Zip koji nudi iznimno visoku brzinu sažimanja. Arhive možete šifrirati sigurnom AES ili PAE metodom. Program je brz i pouzdan. U konfiguracijskom izborniku možete podesiti gotove sve funkcije, uključujući upravitelja šifriranja za zaključane arhive, samoraspakiravajući čarobnjak i automatski backup alat. Batch ZIP alat komprimira stotine datoteka odjednom, dok multi-extract tool može raspakirati stotine arhiva odjednom. PowerArchiver podržava ZIP arhive neograničene veličine. Svi koji rade s arhivama bit će zadovoljni PowerArchiverom kao svestranim programom prihvatljive cijene. 
 +
 + 
 +
 +===== Internet.com's WinPlanet =====
 +
 +
 +PowerArchiver 2010: Novi kralj komprimiranja? Sudeći po obimu funkcija koje nudi, mišljenja smo da su tvorci PowerArchivera i sami morali koristiti program za sažimanje kako bi sve funkcije mogle stati u njega. Usprkos brojnim opcijama koje nudi i nevjerojatno velikog broja formata sažimanja koje podržava, PowerArchiver je iznimno jednostavan za korištenje. Prednosti: izvrsne funkcije, atraktivno, jednostavno sučelje za početnike, povoljniji od konkurencije (WinZip i PKZIP).
 +
 +===== The Adrenaline Vault =====
 +
 +Ako igrate igrice konstantno skidate demo verzije, zakrpe, update i internet izdanja. Većina ovoga dolazi u komprimiranoj formi i zahtjeva poseban program za dekomprimiranje. Nakon dosta vremena pronašli smo jedan takav program -- PowerArchiver – nevjerojatno jak, kompaktan, brz i korak ispred konkurencije. Nudi mogućnost pretvorbe formata, repariranje oštećenih datoteka, te upravljanje višedjelnim datotekama, grupom podataka i višedjelnim arhivima. Ovaj program može komprimirati i dekomprimirati bilo koji code igrice.
 +
 +===== Tucows =====
 + 
 +"PowerArchiver izgleda kao popularni program za arhiviranje WinZip. Ono što ga čini boljim od ovog programa jeste činjenica da podržava više formata sažimanja."
 +
 +===== ZDNet =====
 + 
 +"Koristite PowerArchiver za rad sa koprimiranim arhivama. Ovaj program je bogat funkcijama, snažan, jednostavan za korištenje i možete ga kupiti po veoma povoljnoj cijeni. Potpuno je opremljen i sadrži sve funkcije potrebne za obradu ZIP datoteka... Snažne funkcije shell integracije uključuju kreiranje ZIP datoteka, podršku pri slanju e-pošte i još dosta toga."
 +
 +Da biste vidjeli ostale nagrade koje je PowerArchiver osvojio, molimo posjetite  PowerArchiver Web stranicu.
 +
  
Navigation