ל-PowerArchiver יש אשף חילוץ-עצמי המסייע לך ליצור ארכיוני חילוץ-עצמי במספר שלבים קלים.
כדי להפעיל את אשף החילוץ-העצמי, לחץ על “אשף חילוץ-עצמי” תחת התפריט “כלים”.
תחילה, “הקלד שם קובץ ויעד לארכיון החילוץ העצמי”. תצטרך ללחוץ על כפתור העיון, לבחור תיקיית יעד ולהכניס שם עבור ארכיון החילוץ-העצמי החדש שלך. הארכיון צריך להיות קובץ חדש.
כעת אתה חייב לבחור את הקבצים שברצונך להוסיף לארכיון החילוץ-העצמי שלך:
רשימת קבצים - כפי שניתן לראות, ישנם כפתורים נפרדים עבור “הוספת קבצים” ועבור “הוספת תיקיות”. ע”י שימוש בכפתורים אלו באפשרותך לבחור קבצים ותיקיות שייכללו בארכיון החילוץ-העצמי. ברגע שבחרת קבצים ו/או תיקיות, הם יתווספו לרשימת הקבצים ויוצגו. אם ברצונך למחוק פריט מהרשימה, בחר אותו פשוט ולחץ על הכפתור “מחק”.
כלול תיקיות משנה - אם אפשרות זו אינה מסומנת, תיקיות משנה תחת תיקיות הנמצאות ברשימת הקבצים שלך לא יתווספו אל ארכיון החילוץ-העצמי.
ברגע שסיימת עם הוספת הקבצים, באפשרותך להמשיך למסך הבא ע”י לחיצה על “הבא”.
מסך חדש עם אפשרויות דחיסה יופיע.
אם תרצה, תוכל להמשיך באופן מיידי ע”י לחיצה על הכפתור “הבא” מאחר שאף אחת מהאפשרויות הללו אינה דרושה. במקרה כזה, ערכי ברירת מחדל יהיו בשימוש.
תבנית הדחיסה - באפשרותך לבחור בין תבניות הדחיסה ZIP, CAB ו-7-Zip. התבנית ZIP היא המהירה ביותר והתבנית 7-Zip היא החזקה ביותר. אם הגודל של ארכיון החילוץ-העצמי חשוב, עליך לבחור בתבנית 7-Zip עבור קבצים אשר מעל גודל של 1MB ולבחור בחילוץ-עצמי מסוג CAB עבור קבצים אשר מתחת לגודל של 1MB.
דחיסה - בחירת רמות דחיסה ע”י שימוש בתיבה “דחיסה” אנו ממליצים להשתמש בדחיסה מרבית כך שתוכל לקבל את הקובץ האפשרי הקטן ביותר.
הגן באמצעות סיסמה - הגנה באמצעות סיסמה על ארכיון החילוץ-העצמי שלך (אפשרות זו זמינה רק עם ארכיוני ZIP). במקרה שבחרת להשתמש באפשרות זו, אנא וודא שאתה זוכר את הסיסמה, מאחר שתצטרך אותה לבסוף כדי לפתוח את ארכיון החילוץ-העצמי שלך.
אחסן מידע קשור על תיקיות - שמירת הנתיב הקשור עם קבצים מגובים, במקום הנתיב המלא.
כלול קבצי מערכת וקבצים מוסתרים - הכללת קבצי מערכת וקבצים מוסתרים בארכיון החילוץ-העצמי שלך, במקרה שהוספת אותם לרשימת הקבצים שלך במסך הקודם.
שאל אם להפעיל ולבדוק את קובץ החילוץ-העצמי שנוצר - מיידע למשתמש אם ברצונו לבדוק את ארכיון החילוץ-העצמי לאחר שהוא נוצר.
לאחר שסיימת להגדיר את האפשרויות להתאמת עדיפויותיך, באפשרותך להמשיך ע”י לחיצה על הכפתור “הבא”.
הנה מידע נוסף אודות אפשרויות שונות של אשף החילוץ-העצמי:
הערה: באפשרותך לדלג על הגדרת מסך זה ולהשתמש באפשרויות ברירת המחדל ע”י לחיצה על “הבא”.
תיקיית ברירת מחדל של חילוץ אל - זו תיקיית ברירת המחדל בה הקבצים המחולצים יונחו. אם תבחר ב”השתמש בתיקייה זמנית”, הקבצים יחולצו לתיקייה הזמנית המהווה ברירת מחדל של Windows. באפשרותך להקליד כאן כל שם שהוא של תיקייה.
אפשרויות החלפת קבצים קיימים - בחירת אפשרויות עבור החלפת קבצים בעלי אותו שם.
כותרת - הכותרת תוצג כאשר המשתמש יפעיל את ארכיון החילוץ-העצמי כדי להתחיל את תהליך החילוץ.
הפעל את שורת הפקודה לאחר החילוץ - הכנסת שם הקובץ כדי להפעילו באופן אוטומטי לאחר שהארכיון חולץ (לדוגמה, SETUP.EXE). אם ישנם משתנים לשימוש עם הפקודה (לדוגמה, SETUP.EXE /net), אתה חייב לחלק את שמה של התכנית ואת המשתנים ע”י שימוש במשרשר (SETUP.EXE|/net). אם יש יותר ממשתנה אחד, אינך צריך להוסיף משרשר נוסף כלשהו (לדוגמה, SETUP.EXE|/net /test).
הערה: מאפיין זה מיועד למשתמשים מתקדמים בלבד. אינך צריך להגדיר אפשרות זו כדי ליצור ארכיוני חילוץ-עצמי.
אל תודיע למשתמש לפני החילוץ - אפשרות זו מאפשרת לך ליצור ארכיון חילוץ-עצמי הפועל ללא התערבות מצד המשתמש. אזהרה: עם הפעלת אפשרות זו, המשתמש לא יראה תיבת דו שיח אשר תודיע כי החילוץ התרחש. אנחנו נגד סימון אפשרות זו, היא מיועדת למשתמשים מתקדמים בלבד.
מחק קבצים לאחר ביצוע שורת הפקודה - מוחק קבצים שחולצו כאשר שורת הפקודה פעלה. אפשרות זו מותרת לשימוש רק אם האפשרות הפעל את שורת הפקודה לאחר החילוץ נמצאת בשימוש.
הסתר אפשרויות החלפת קבצים קיימים - הסתרת התיבה המאפשרת למשתמש לשנות אפשרויות החלפת קבצים קיימים.
הסתר רשימת קבצים - הסתרת רשימת הקבצים בארכיון החילוץ-העצמי כך שמשתמש הקצה לא יוכל לראות אילו קבצים נמצאים בתוך ארכיון החילוץ-העצמי.
לאחר שסיימת להגדיר את האפשרויות להתאמת עדיפויותיך, באפשרותך להמשיך ע”י לחיצה על הכפתור “הבא”.
המסך הבא יתן לך סיכום של האפשרויות שבחרת. כדי להמשיך, לחץ על “צור” כדי ליצור את ארכיון החילוץ-העצמי.
ניתן למצוא מידע נוסף אודות ארכיוני חילוץ-עצמי באזור החילוץ-העצמי.
עליך לבדוק תמיד ארכיוני חילוץ-עצמי לפני הפצתם. PowerArchiver יציע לך לבדוק את הארכיון ברגע שהוא יווצר.